
Koostisained
Põhi
200g | tumedat šokolaadi |
200g | võid |
3 dl | suhkrut |
4 tk | munavalget |
4 tk | munakollast |
Täidis
1 dl | piima |
5 dl | vahukoort |
2 kpl | munakollast |
450 g | tumedat šokolaadi |
0,5 dl | suhkrut |
3 tk | želatiinilehte |
Tee nii
Põhi
- Sulata või ja šokolaad.
- Vahusta pool suhkrukogusest munavalgetega, teine pool munakollastega.
- Tõsta munakollase-suhkruvaht šokolaadi sisse ja seejärel ka munavalge-suhkruvaht.
- Küpseta 200 kraadi juures umbes 12 minutit. Lase öö läbi külmikus seista.
Täidis:
- Vahusta 4 dl vahukoort.
- Leota želatiini külmas vees.
- Vahusta munakollased, suhkur, piim ja ülejäänud vahukoor veevannis.
- Sulata šokolaad ja lisa valmis segusse.
- Sulata kuivaks pigistatud želatiinilehed ja lisa segusse.
- Lisa vahustatud koor ja laota segu koogipõhjale.
- Lase külmikus tarduda.