Koostisained
Põhi:
4,5 dl |
nisujahu |
4,5 dl |
suhkrut |
2 dl |
Fazer Cacao kakaopulbrit |
2 tl |
vaniljesuhkrut |
2 tl |
küpsetuspulbrit |
1,5 tl |
soodat |
1 tl |
soola |
2 dl |
piima |
1 dl |
toiduõli |
2 dl |
kanget kohvi |
2 tk |
muna |
Täidis:
2 dl |
vahukoort |
300 g |
Karl Fazer piimašokolaadi |
400 g |
toorjuustu |
1 dl |
tuhksuhkrut |
Kaunistuseks:
100 g |
Karl Fazer piimašokolaadi |
|
Fazer Cacao kakaopulbrit |
Tee nii
Kuumuta ahi 175 kraadini. Kata lahtikäiv küpsetusvorm (24-26cm) küpsetuspaberiga. Sega suures kausis omavahel kuivained. Lisa piim, õli, munad ja kohv ning sega taigen ühtlaseks. Vala taigen koogivormi ja küpseta ahjus 40-50 minutit. Jahuta korralikult. Valmista täidis. Vahusta koor ühtlaseks. Haki šokolaad ja sulata see veevannil. Sega toorjuust ja tuhksuhkur mikseriga ühtlaseks. Lisa toorjuust sulatatud šokolaadile ja sega õrnalt ühtlaseks massiks. Kõige lõpus lisa vahustatud koor.
Lõika jahtunud koogipõhi kaheks (või kolmeks) osaks. Määri täidis koogipõhjade vahele ja kõige peale. Kaunista kook kakaopulbri ja riivitud šokolaadiga.