LEIB ON PALJU ENAMAT KUI VÕILEIVAMATERJAL.

VÄRSKE, JUST POELETILT KODUKÖÖKI MAANDUNUD LEIB ON LÕUEND SINU KULINAARSELE LOOMINGULE!

Sellest võid teha näiteks rikkaliku hommikusöögi koos kasuliku avokaado, muna ja salatirohelisega. Lõunasöögiks sünnib näiteks topeltvõileib kalkuniliha ja hummusega ning õhtusöögiks kergem amps kodujuustu, soolalõhe ja tilliga.

Siia nädalamenüüsse oleme aga kokku kogunud retseptid, mille abil leiba muul moel ära kasutada, sest seisma jäänud leivaviilud ei ole toidujäätmed, vaid võimalus avastada uusi retsepte!

Näiteks leiad siit vahemerepärase oasupi, leivasalati ning mitmed magusad road, kus saiaviilud on asendamatuks koostisosaks.

„Parim enne“ kuupäeva ületanud leiva- või saiaviilud ei pruugi võileivamaterjalina olla just parim valik, kuid neid saab hõlpsalt kasutada teiste maitsvate toitude valmistamiseks!

NÄDALAMENÜÜ PLANEERIJA