Koostisained

  • Fazeri täistera Kodu rukkileib 60g
  • Munavalge 70g
  • Viru sink 20g
  • Kookose sprei 0,05g
  • Porrulauk 5g
  • Erinevad idandid 10g
  • Salat 10g
  • Kirsstomatid 20g
  • Himaalaja sool
  • Santa Maria vähendatud suhkruga Sweet Chilli kaste 20g

Tee nii

Lisa pannile kookosõli ning porrulauk. Lase porrulaugul madalal temperatuuril pehmeks praadida. Tükelda rukkileib ruudukujulisteks tükkides. Lisa rukkileiva kuubikud pannile (kui soovid eriti krõbedaid leivatükke, võid enne pannile lisamist leiba paar minutit röstida). Prae leivakuubikuid ja porrulauku paar minutit ning lisa hakitud sink. Sega kokku munavalge, sool ja pipar ning lisa segu pannile. Sega pannil aeglaselt, kuni muna hakkab pudruks muutuma. Prae mõned minutid mõlemalt poolt ning seejärel tõsta taldrikule ning lisa juurde tükeldatud tomatid, salat, kaste ja idud.

Monika Soop