Koostisained

Kahele sööjale:
  • 2 suurt Fazer Street Food wrapi
  • 400 g seašašlõkki
  • 1 väike punane sibul
  • 1 küüslauguküüs
  • ½ punane paprika
  • ½  baklažaani
  • 4 tl naturaalset jogurtit
  • 2 tl sidrunimahla
  • 2 tl värsket hakitud peterselli
  • 2 tl värsket hakitud koriandrit
  • peotäis granaatõunaseemneid
  • 1 tl oliiviõli
  • 1 tl köömneid
  • näputäis soola ja pipart

 

Tee nii

Alusta liha küpsetamisega. Kui sul pole grilli, küpseta vardad tulikuumal pannil või pane vardad ahju spetsiaalsele grillrežiimile.

Valmista kaste. Selleks tõsta kaussi jogurt, sidrunimahl, petersell, koriander, küüslauk ning maitsesta segu näputäie soola ja pipraga. Kui kaste jääb sinu maitsele veidi liiga paks, lisa juurde vett.

Seejärel prae eelsoojendatud pannil või grillil viilutatud baklažaan ning oliiviõliga piserdatud paprika ja sibul. Kui köögiviljad on pehmeks läinud, maitsesta need soola ja jahvatatud köömnetega.

Määri wrapile jogurtikaste ning aseta selle peale küpsetatud liha ja praetud köögiviljad. Kaunista wrap järelejäänud värske peterselli ja koriandri ning granaatõunaseemnetega. Viimase sammuna keera wrap rulli ning lase hea maitsta!