Koostisained

Kahele sööjale:
  • 2 suurt Fazer Street Food wrapi
  • 400 g seašašlõkki
  • 4 spl vürtsikat tomatikastet või adžikat
  • 2 marineeritud jalapenot
  • 1 punane sibul
  • 4 spl õunaäädikat
  • pool klaasi vett
  • natukene oliiviõli
  • pool paprikat
  • 2 spl fetakuubikuid
  • näpuotsatäis paprikapulbrit
  • näpuotsatäis soola, suhkrut, pipart
  • peotäis kirsstomateid
  • peotäis koriandrit

Tee nii

Alusta sibulate marineerimisest. Selleks viiluta sibul ja aseta kaussi. Vala peale 4 spl õunaäädikat ja pool klaasi vett, lisa näpuotsaga soola ja suhkrut ning sega. Jäta sibulad umbes 20 minutiks marineerima.

Sel ajal valmista ette liha ja aja šašlõkitükid vardasse. Kui sul pole grilli, küpseta vardad tulikuumal pannil või pane need ahju spetsiaalsele grillrežiimile.

Seejärel tükelda tomatid väikesteks sektoriteks ja viiluta paprika. Nirista köögiviljad üle oliiviõliga, lisa lusikatäis sibulate marinaadi ning raputa peale paprikapulbrit, soola ja pipart. Sega salat läbi.

Määri wrapile vürtsikas tomatikaste ning aseta sellele küpsetatud liha ning köögiviljad. Täiuslikuks maitseks lisa värske koriander ja fetakuubikud. Viimase sammuna keera wrap rulli ning lase hea maitsta!