Koostisained

Neljale sööjale:
  • Suur BBQ ribi (eelküpsetatud)
  • 4 Fazer Street Food lapi leiba
  • 2 väikest punast sibulat
  • 4 grillimiseks mõeldud maisitõlvikut
  • 10 kirsstomatit
  • näpuotsatäis Cayenne’i pipart või muud vürtsikat piprasegu
  • näpuotsatäis pipart ja soola
  • poole laimi mahl
  • natukene oliiviõli
  • 6 spl õunaäädikat
  • ½ tl suhkrut

Tee nii

Eelsoojenda ahi 180 kraadini. Võta ribi enne küpsetamist pakendist välja, kuid ära seda minema viska – kui oled ribi ahjuvormi asetanud, kalla see üle pakendisse jäänud vedelikuga ning alles seejärel pane liha ahju. Küpseta liha 180 kraadi juures umbes 25 minutit. Kui eelistad liha grillil valmistada, küpseta seda umbes 10 minutit. Tõsta liha grillilt ning vala peale veel pakendisse jäänud kaste.

Seejärel valmista marineeritud sibulad. Selleks viiluta punane sibul õhukesteks rõngasteks ning aseta kaussi. Vala peal 6 spl õunaäädikat ja klaas vett, lisa näpuotsatäis soola ja pool tl suhkrut. Jäta sibulad umbes 15-20 minutiks marineerima.

Ameerika stiilis maisi jaoks määri tõlvikud oliiviõliga ning puista need üle soola, pipra ja terava maitseaineseguga. Küpseta maisitõlvikuid pannil või grillil umbes 5 minutit, kuniks mais tõmbab pealt kuldseks ja krõbedaks. Maitsesta kuumad tõlvikud või ja laimimahlaga.

Serveeri liha koos krõbedate maisitõlvikute, marineeritud sibulate ja grillitud lapi leivaga.