Koostisained

Kahele sööjale:
  • 2 Fazer Street Food hot dogi saia
  • 2 veiselihasardelli
  • 1 väike kollane sibul
  • 1 tl võid
  • näpuotsatäis suhkrut
  • 5-6 hapukurki
Sinepikaste:
  • 2 spl majoneesi
  • 1 spl Kreeka jogurtit
  • 1 tl sinepit
  • 1 tl marineeritud kurgi vedelikku
  • 1 spl hakitud kappareid
  • 1 tl Tabasco kastet
  • 1 väiksem peeneks hakitud šalottsibul
  • ½ tl karrimaitseainet
  • 1 spl hakitud hapukurki

 

Tee nii

Prae vorstikesed grillil või tulikuumal pannil, kuniks need on kenasti pruunistunud. Seejärel rösti kuldpruuniks hot dogi saiad.

Mõnusalt sinepise kastme valmistamiseks sega kausis majonees, sinep, karri, marineeritud kurgi mahl, Kreeka jogurt, Tabasco kaste, peeneks hakitud kapparid ja šalottsibul ning 1 spl hakitud hapukurki.

Prae viilutatud sibul pannil koos tükikese või ja näpuotsatäie suhkruga. Karamelliseeri sibulad neid pidevalt aeglaselt segades.

Sibul valmis, määri hot dogi saiadele heldelt kastet ning aseta saiade vahele vorstikesed. Haki kõrvale ülejäänud hapukurgid, aseta vorsti peale praetud sibul ning vala peale kõik järelejäänud kaste – selle roa vaieldamatu staar! Häid maitseelamusi!