Koostisained

Kahele sööjale:
  • 4 Fazer Street Food Mini burgerikuklit
  • 4 marinaadis kanafilee steiki
  • 1 keskmise suurusega porgand
  • 1 keskmine kurk
  • peotäis värsket hakitud koriandrit
  • 1 spl seesamiõli
  • 1 spl laimimahla
  • näpuotsatäis soola
  • 3 spl röstitud maapähkleid
Burgerikaste:
  • 2 spl maapähklivõid
  • 1 tl vürtsikat tšillikastet
  • 1 spl laimimahla
  • 1 tl sojakastet
  • 1 spl vahtrasiirupit
  • 2 spl kookospiima

Tee nii

Alusta liha küpsetamisega. Fileesteike võib valmistada kas eelsoojendatud pannil (u 10-15 minutit) või grillil (u 10 minutit). Prae neid mõlemalt poolt, kuniks liha on kergelt pruunistunud.

Valmista kaste. Selleks sega väikeses purgis maapähklivõi, tšillikaste, laimimahl, sojakaste, vahtrasiirup ja kookospiim. Sega koostisained ühtlaseks seguks.

Seejärel riivi või lõika porgandid ja kurk õhukesteks ribadeks. Sega köögiviljad supilusikatäie seesamiõli ja laimimahlaga ning lisa salatile värske koriander.

Salat valmis, on viimaseks sammuks kuklite ettevalmistamine. Röstige burgerikukleid grillil või pannil, kuni need saavad ilusa kuldse jume.

Määri alumisele burgerisaiale heldelt kastet, laota peale pruunistatud fileesteigid, porgandi- ja kurgisalat ning röstitud maapähklid. Aseta peale teine krõbe kukkel ning naudi!