Koostisained

Fazer Street Food lapileib kaeraga

Karulaugupesto (jätkub u 10-12 leiva jaoks):
100 g värsket karulauku
70 g india pähkleid
70 g parmesani või muud kõva juustu
80 ml kvaliteetset oliiviõli
1/3 tl meresoola

Serveerimiseks:
grilljuustu
kirsstomateid
rohelisi herneid
maitserohelist

Tee nii

Alusta sellest, et vala india pähklid ahjupannile ja aseta need 200 kraadi juurde 8-10 minutiks küpsema. Nii saavad pähklid täidlasema maitse. Võid pähkleid ka pliidi peal kuumal pannil röstida.

Lase pähklitel jahtuda. Vala nüüd pähklid blenderisse või köögikombaini, lisa karulaugulehed, parmesanitükid, oliiviõli ja sool.

Töötle kuni saad mõnusa rohelise kreemi.

Viiluta juust ja grilli grillpannil või ehtsa grilli peal mõlemalt poolt paar minutit.

Määri lapileivale esmalt pestot ja seejärel säti peale grilljuust, tomat ja herned.