
Burgerigurmaanid väidavad, et parim burger sünnib brioche-kuklist.
Klassikaline prantsuse päritolu brioche ehk eestipäraselt nupsusai, on rasvaine ja munadega rikastatud pärmitainast valmistatud pagaritoode, mis on ühtlasi nii kergelt soolane kui ka magus. Kuigi tavapärase pärmitainaga võrreldes on brioche’i tainas raske ning pisut kleepuv, maitseb valmis küpsetis õhuliselt ja hõrgult.
Brioche burgerikuklist valmistatud hamburger või juurikaburger on suussulavalt hõrk ning sa sööd meelsasti ka kukli pealmise poole ära.
Burger võib olla tegelikult väga mitmekülgne: lihtsate koostisosadega kiirtoit või fantaasiarohke luksusburger, mille vahel isevalmistatud hamburgerikotlet, maitsvad kastmed ja köögiviljalisandid. Üks on kindel; kvaliteetne kukkel annab burgerile viimase lihvi ning toob lisandid uuele tasemele.
Brioche’ tainast on saadavel 3 toodet: Brioche burgerikukkel, mini burgerikukkel ja hot dog sai.