Põhjamaise retsepti järgi nisust valmistatud lameleib, mida sobib kasutada nii lavaši kui tortilla asemel ning samuti ka õhukese pitsapõhjana.

Wrapirulli tegemiseks kuumuta leiba õhukindlalt fooliumis kuni 5-7 minutit temperatuuril 160 C°. Nii paraneb toote rullitavus ning maitse tuleb ka paremini esile.

Pitsapõhjana kasutades, kuumuta leiba ahjus 4-5 minutit 180 C° juures, et eemaldada niiskus ja saada krõbe pitsapõhi. Seejärel alles lisa wrapile soovitud pitsakate.

Pakendis on 7 erikujulist wrappi, mis sobivad suurepäraselt rullikeeramiseks.

Sobib ka veganitele.

Traditsioonilise wrapi koostisosad: nisujahu, vesi, suhkur, rapsiõli, täisteranisujahu, pärm, nisugluteen, sool, äädikas, kergitusaine E503, odralinnaseekstrakt, jahuparendaja E300.

Pakendis on 7 erikujulist wrappi, mis sobivad suurepäraselt rullikeeramiseks.

Sobib ka veganitele. 42% tootes kasutatud teraviljast on täisteranisu.

Täistera wrapi koostisosad: täisteranisujahu 34%, vesi, nisujahu, sõelutud rukkijahu, suhkrusiirup, rapsiõli, äädikas, pärm, sool, kergitusaine E503, odralinnaseekstrakt, jahuparendaja E300.