Minu vanavanaisa Karl Fazer asutas meie pereettevõtte 1891. aastal. Sellest ajast alates oleme loonud maitseelamusi.

Eriti uhked oleme Karl Fazeri piimašokolaadi üle. Selle salajane retsept on jäänud samaks alates 1922. aastast, kui Fazeri piimašokolaad oma kuulsas sinises ümbrises turule toodi.

Karl Fazeri piimašokolaadi ainulaadsus seisneb selle valmistamisel kasutatavas kvaliteetses Ecuadori Arriba kakaos ja värskes piimas. Kvaliteedi saavutamiseks kasutatakse ainult parimaid koostisosi, suurepärast retsepti ja valmistamisprotsessi - unustamata meie kvalifitseeritud personali. Ka Fazeri pikk ajalugu ja tipptasemel traditsioonid on kvaliteedi garantii.

Parima võimaliku maitsetundlikkuse tagamiseks maitsevad meie eksperdid kõiki koostisosi ja ka valmistooteid. Karl Fazer ise ütles, et peame alati ületama klientide ootusi.

Ent ta vaatas ka tulevikku, soovides alati midagi uut välja töötada. Ka tänasel päeval arendab Fazer, minu vanavanaisa eeskujul, pidevalt uute toodete maitsemaailma.

Nautige oma šokolaadihetki
Majlen Fazer
Kvaliteediekspert, kakao ja šokolaad