Karl Fazeri piimašokolaad on toodetud Fazeri tehases Soomes Vantaas, millel on aastakümnete pikkune töökogemus. Seda armastatud maiustustust valmistatakse siiani algse retsepti järgi. Toodame igal aastal 13 miljonit Karl Fazeri piimašokolaadi.

Kasutame tootmisel ainult parimaid koostisosi. Maitse saladus peitub kõrge kvaliteediga toorainete rikkalikus kombinatsioonis: värske piim, suhkur, kakaomass ja kakaovõi. Hoolikas kvaliteedikontroll on kõigis tootmisetappides ülimalt oluline, et tulemuseks oleks puhas ja ühtlase maitsega šokolaad.

Värske piim tuuakse tehasesse paakautodes ja selles sisalduv vesi aurustatakse hoolikalt. Seejärel lisatakse suhkur ja segu töödeldakse kondenspiimaks, mis sobib šokolaadi valmistamiseks. Seejärel aurutatakse veel vett ning lisatakse kakaomass ja kakaovõi. Šokolaadimass jahvatatakse ettevaatlikult kahes etapis peeneks pulbriks, et saada sametine piimašokolaad.

Alles pärast seda pannakse spetsiaalsetesse segistitesse šokolaadimass, mis segatakse kakaovõiga. See muudab šokolaadi vedelaks ja šokolaad omandab lõpliku maitse. Lõpuks läheb šokolaad mahutisse, kust seda võetakse šokolaadibatoonide- ja tahvlite valmistamiseks.