
Me usume, et iga hommik algab leiva- või saiaviiluga. Miski, mis on lihtne, omane ning põlvest põlve edasi kantud, kuid samas jõuduandev ja ehe.
Me teame, et meie leivaviil algab rikkalikust loodusest, kus on sinine taevas, karastavad jõed, järved ja Balti meri ning kuldsed viljapõllud – ehe ja ilus.
Me arvame, et maailma rikkuseks oled sina – olles hea enda ja teiste vastu, käitudes õiglaselt nii ühiskonna kui emakese loodusega.
See on see, mis me panime oma leiba – lihtsuse, eheduse ja tänu igale leivasööjale.
LEIB SINULE. IKKA OLEMAS.
FAZER SAI
Kuldseks küpsenud koorikuga, pehme ja niiske sai. Meeldiva aroomi ja ühtlase struktuuriga. Klassikalise maitsega valge sai, ilma mingisuguse järelmaitseta.
Vaid esmased koostisosad: nisu, vesi, suhkur, pärm, sool, õli.
FAZER LEIB

Klassikaline rukkileib – niiske, tume, ühtlase struktuuriga, meeldiva rukkiaroomiga ning kergelt linnaseline.
Vaid esmased koostisosad: rukkis, vesi, nisu, suhkur, oder, pärm, sool.
FAZER RÖST
Ühtlase struktuuri, kauni koorikuga pehme röst, mis röstides küpseb krõbedaks saiaks. Klassikaline röst, mis sobib nii soolaseks kui magusaks võileivaks ning laseb leivakattel särada.
Vaid esmased koostisosad: nisu, vesi, suhkur, pärm, sool, õli.
FAZER SEPIK
Kergelt jumeka koorikuga sepikule annavad väärtuse sellele rikkalikult lisatud nisukliid. Klassikaline, lihtne sepik, äratuntavalt mõnusa maitsega.
Vaid esmased koostisosad: nisu, vesi, kliid, suhkur, pärm, sool, õli.