Koostisained

200 ml purustatud kihilisi küpsiseid
1½ spl  sulatatud võid
200 g toorjuustu
50 ml küpsetusjuustu, 15% rasva
50 ml suhkrut
½ tl  vanillsuhkrut
1 muna
50 g soolapähkleid
10 muffinivormi
   

Tee nii

Kuumutage ahi 175 °C-ni.

Purustage küpsised, lisage või ja segage need omavahel. Jaotage küpsisesegu kümnesse vormi ja eelküpsetage viis minutit.
Tõstke need ahjust välja jahtuma ja valmistage jahtumise ajal täidis.

Segage toorjuust miksri abil ühtlaseks massiks. Lisage küpsetusjuust ja suhkur ning segage veel paar minutit.  Lisage vanillsuhkur ja muna ning segage tainast hoogsalt, kuni see muutub ühtlaseks massiks. Lisage täidisele Dumle kommid ja pähklid. Jätke mõned neist kaunistamiseks alles.

Valage segu vormidesse ja asetage ahju. Küpsetage ahju keskosas umbes 18 minutit. Lülitage ahi välja ning jätke ahju uks pisut praokile. Laske juustukookidel veel viis minutit küpseda. Võtke koogid ahjust välja jahtuma. Asetage Dumle juustukoogid vähemalt neljaks tunniks külmikusse. Enne serveerimist kaunistage neid tükeldatud Dumle kommide ja soolapähklitega.