Koostisained

250 g Fazeri tumedat küpsetusšokolaadi
  (1 dl vahukoort)

Tee nii

Toimi järgmiselt:

Tükelda ja koori puuviljad, marjad ja muud rooga lisatavad koostisained ning aseta need serveerimisnõusse.

Tükelda šokolaad kaussi. Pane koor keedunõusse ja kuumuta aeglaselt. Kalla šokolaaditükid kuuma koore sisse ja sega ühtlaseks massiks. Vala šokolaadisegu serveerimiskaussi või fondüüpotti ja hoia seda vajaduse korral soojendusküünla abil soojas. Kui soovid, maitsesta segu näiteks rummi või likööriga (u 2 spl).

Lisandiks: Rohelisi Kuule (Fazer Green Jellies marmelaadikommid), kummikomme Ässä Mix, puuviljatükikesi või maasikaid.

Vihje! Fondüü võib valmistada ka Karl Fazeri piimašokolaadist (200 g šokolaadi 2 dl vahukoore kohta) või Fazeri valgest küpsetusšokolaadist.