Mignon-munat pakataan käsin

Mignon-munad valmistatakse munakoorte kogumisest kuni valmis muna pakendamiseni käsitööna.

Mignon-muna ümbritsevad ehtsad munakoored saadakse Soomes asuvast kanalast, kus need valitakse välja rangete kvaliteedi- ja suurusnõuete alusel ning saadetakse edasiseks töötlemiseks Scaneggi.

Kanamunad tühjendatakse spetsiaalse imemismeetodiga. Seejärel puhastatakse, desinfitseeritakse ja kuivatatakse need hoolikalt ning saadetakse järgmisteks protsessideks Fazeri Vantaa tehasesse.

KÕIK MIGNON-MUNAD VALMISTATAKSE JA PAKENDATAKSE KÄSITÖÖNA.

Tehases täidetakse munakoored käsitsi ükshaaval hõrgu mandli-pähkli-nugatitäidisega, mis sisaldab mandleid, sarapuupähkleid, suhkrut, kakaovõid, vaniljet ja kakaomassi. Töö teeb keerukamaks asjaolu, et igas munas peab olema täpselt 52 grammi nugatitäidist.



Kui munakoor on nugatimassiga täidetud, pannakse see jahutustunnelisse kõvastuma. Täiteava suletakse tuhksuhkrust, riisiproteiinist ja vähesest veest koosneva seguga. Mignon-muna on laktoosi- ja gluteenivaba.

Ka pakendamine toimub käsitsi ja seejärel ongi Mignon-munad turule saatmiseks valmis.