Koostisained

Alumine kiht

200 g võid või margariini
4 muna
3 dl suhkrut
5 dl nisujahu
4 spl Fazeri kakaopulbrit
1 spl  küpsetuspulbrit
2 tl vaniljesuhkrut
2 dl piima

Glasuur

1 dl köögikoort
1 kotike (220 g) Dumle komme
(2 spl kanget kohvi)
1 dl tuhksuhkrut
  kaunistuseks tähekujulisi helbeid

Tee nii

Sulatage või. Vahustage omavahel munad ja suhkur, kuni tulemuseks on paks ja hele mass. Segage omavahel kokku ülejäänud koostisosad. Sõeluge jahu kaussi ning lisage vaheldumisi või ja piim, segades tainast samal ajal rahulikult.

Küpsetage 200 °C juures ahju keskmisel siinil 15 minutit.

Valmistage glasuur. Kuumutage koort väikeses kastrulis. Lisage Dumle iiriskommid ja segage, kuni kommid sulavad. Lõpuks lisage tuhksuhkur ja maitsestage kohviga. Valage glasuur alumisele kihile. Kui glasuur on liiga õhuke, lisage tuhksuhkrut. Laske glasuuril jahedas hanguda ja lõigake siis kook ruutudeks.