Koostisained

Põhi
175g Jyväshyvä kaeraküpsiseid
50g sulatatud võid või margariini

Täidis
3 želatiinilehte
330g Fazer Dumle komme
1 laimi mahl
400g toorjuustu
200ml vahukoort
100g tuhksuhkrut

Kaunistamiseks
110g Fazer Dumle komme
(kakaopulbrit)

Tee nii

1. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Pane segu küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva koogivormi põhja (20-24cm).
2. Sulata želatiinilehed külmas vees ja hoia 5 minutit. Sulata Dumle kommid veekausil või mikrolaineahjus madalal temperatuuril 30 sekundit, kuni kommid on täielikult sulanud.
3. Võta želatiinilehed veest välja, pigistades välja liigne vesi. Seejärel nirista keevasse laimimahla. Lisa rahulikult valades šokolaadimass ja želatiinimass toorjuustule. Vahusta ühtlaseks.
4. Vahusta vahukoor, lisa suhkur ja vala kokku šokolaadimassiga. Vala segu koogivormi ja kata hoolikalt.
5. Pane kook külmkappi vähemalt 4 tunniks. Soovitavalt hoia külmkapis üleöö.
6. Võta kook vormist välja ja serveeri koogialusel. Rulli allesjäänud kommid pallikesteks ja kaunista. Soovi korral võid kaunistuseks lisada kakaopulbrit.